Για την εγγραφή σας στο Συνέδριο, ακολουθήστε τον σύνδεσμο:
https://cubixminds.eventsair.com/cmspreview/23o/registration
Χαιρετισμός Δρ. Νίκου Σκορδή:

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Η απρόσμενη και ανεπιθύμητη πανδημία του κορωνοϊού SARS-Cov-2 με τις οδυνηρές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο μας αναγκάζει να τροποποιήσουμε τη μορφή του ετήσιου συνεδρίου της Παιδιατρικής Εταιρείας, το οποίο ελπίζουμε μόνο για φέτος αποκτά διαδικτυακή μορφή χωρίς την φυσική μας παρουσία στις αίθουσες διαλέξεων και αναψυχής.  Για τον λόγο αυτό το πρόγραμμα έχει τροποποιηθεί και συντμηθεί σε μία μέρα για μια πιο φιλική και άνετη παρακολούθηση.  

Η επιλογή της θεματολογίας του συνεδρίου έγινε με γνώμονα τις δικές σας επιθυμίες και τις απαιτήσεις των καιρών και περιλαμβάνει επίκαιρα θέματα,  κατευθυντήριες οδηγίες και δορυφορικές διαλέξεις που θα δοθούν από διακεκριμένους ομιλητές, τους οποίους και προσωπικά ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόσκλησης να συμμετέχουν στο ιδιάζον αυτό γεγονός. Ευελπιστούμε ότι τα  θέματα  αντανακλούν τα ενδιαφέροντα και τους προβληματισμούς του μαχόμενου Παιδιάτρου. Ευχαριστούμε επίσης  τις φαρμακευτικές εταιρείες για την οικονομική στήριξη καθώς  την εταιρεία Cubix Minds Events Ltd που με τις άοκνες προσπάθειες  υλοποιούν το δύσκολο αυτό τεχνολογικό εγχείρημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΚ πιστεύει ότι θα ανταποκριθείτε μαζικά στην πρόσκλησή του για συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια, η οποία θα εμπλουτίσει και ανανεώσει τις γνώσεις μας. Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε  από τις οθόνες σας την καθιερωμένη ετήσια μας συνάντηση ευελπιστώντας ότι αυτή η παγκόσμια δοκιμασία  θα τελειώσει σύντομα και θα μας επιτρέψει στο σύντομο μέλλον να μοιραστούμε τη γνώση και το ακριβό δώρο της άμεσης επικοινωνίας και συντροφικότητας  με καφεδάκι και όχι μόνο.

Με τιμή,

Νίκος Σκορδής