Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

11o Παγκύπριο Συνέδριο για Γονείς – Εκπαιδευτικούς

Μαρ 17, 2018 @ 1:00 μμ - 7:00 μμ

€10

Η μέρα του συνεδρίου πλησιάζει και τα δελτία συμμετοχής σιγά-σιγά εξαντλούνται. Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε και εσείς στo μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο συνέδριο που γίνεται κάθε χρόνο για την υγεία και την ανάπτυξη του παιδιού.

Γονείς, εκπαιδευτικοί, νοσηλευτές, θεραπευτές και όσοι ενδιαφέρεστε για τα παιδιά, εγγραφείτε στο πιο μεγάλο συνέδριο που γίνεται στην Κύπρο – Σάββατο 17 Μαρτίου 2018- για να λάβετε μέρος σε αυτή τη καθιερωμένη πια «γιορτή» για τα παιδιά που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο δημοτικό θέατρο του Στροβόλου. Το Παγκύπριο Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς συνεχίζει να προσφέρει στην υγεία και ανάπτυξη του παιδιού με το 11ο κατα σειρά Συνέδριο.

 

Θα σας περιμένουμε με χαρά, για να συζητήσουμε μαζί για θέματα που αφορούν όλους όσους συναναστρέφονται με παιδιά, είτε από την πλευρά του γονιού είτε από την πλευρά του ειδικού. Καταξιωμένοι επιστήμονες θα αναπτύξουν επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα που ζητήσατε και που ενδιαφέρουν όλους μας. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε συζήτηση και να πάρετε απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και απορίες.

 

Για τους νοσηλευτές: Τρεις (3)  Διεθνείς Μονάδες Συνεχούς Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.

  • ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.
  • ΠΡΟ-ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ – Κόστος συμμετοχής 10 Ευρώ. Εγγραφείτε τώρα πατώντας εδώ.
  • Για οποιοδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε το 99338333.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μαρ 17, 2018
Ώρα:
1:00 μμ - 7:00 μμ
Κόστος:
€10