Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Απρίλιος 21, 2018 @ 2:00 μμ - Απρίλιος 22, 2018 @ 2:00 μμ

 

17ο Διεθνές Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής

21 – 22 Απριλίου 2018, στο St. Raphael Beach Hotel & Resort στη Λεμεσό.

Η κορυφαία αυτή επιστημονική συνάντηση, που έχει πλέον αποκτήσει θεσμικό χαρακτήρα για την Κύπρο, πραγματοποιείται φέτος για 17η φορά, με γνώμονα την ανάδειξη του εξαιρετικού και ραγδαία εξελισσόμενου επιστημονικού, κλινικού και ερευνητικού πεδίου της Περιγεννητικής Ιατρικής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής Κύπρου, με 29 χρόνια ενεργού και αδιάλειπτης προσφοράς, πιστή στις αρχές της προαγωγής της υγείας της μητέρας, του εμβρύου και του νεογνού, κατάρτισε και πάλι ένα επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου. Με οδηγό τους στόχους της Εταιρείας μας, την πετυχημένη πορεία των προηγούμενων συνεδρίων μας και πιστοί στο ραντεβού μας μαζί σας, επιλέξαμε ευρύτητα και ποικιλία θεμάτων που αποτελούν εχέγγυο επιτυχίας. Προτεραιότητά μας η διάδοση και συζήτηση της τρέχουσας γνώσης και των διεθνών κανόνων στο πεδίο της Περιγεννητικής Ιατρικής και η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σε ευρύ φάσμα σημαντικών θεμάτων, με έμφαση στα επείγοντα και καυτά προβλήματα της Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Νεογνολογίας. Θέματα κλινικής σημασίας, που απασχολούν το μάχιμο παιδίατρο, νεογνολόγο, γυναικολόγο και άλλες ειδικότητες, περιλαμβάνονται επίσης στις επιλογές μας και θα συζητηθούν στα δύο προσυνεδριακά εργαστήρια.

Προσκεκλημένοι καταξιωμένοι στο χώρο επιστήμονες από την Ευρώπη και την Ελλάδα, που θα προσεγγίσουν επίκαιρα θέματα, παραθέτοντας την υπάρχουσα τεκμηρίωση, τις τρέχουσες κατευθυντήριες οδηγίες και τη συσσωρευμένη εμπειρία τους. Σκοπός  ο γόνιμος διάλογος και η διαδραστική ανταλλαγή απόψεων, που θα βοηθήσουν τη σκέψη, τους προβληματισμούς και την καθημερινή πρακτική μας και θα προσθέσουν περισσότερα «όπλα στην φαρέτρα» μας.

Στην τελετή έναρξης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα από παιδιά, την τιμητική βράβευση καταξιωμένου συναδέλφου στο χώρο της Περιγεννητικής Ιατρικής και φυσικά την πολύ ενδιφέρουσα Keynote Lecture από διεθνούς φήμης ομιλητή.

Επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η Αγγλική και η Ελληνική με ταυτόχρονη μετάφραση.

Αγαπητοί συνάδελφοι, ευελπιστούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να συμβάλλετε με την ενεργό συμμετοχή σας στην επιτυχία του συνεδρίου μας. Προσδοκούμε και το παρόν Συνέδριο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Σας υποσχόμαστε ένα διήμερο με ουσιαστική προσφορά στην ιατρική γνώση και μια ευχάριστη διαμονή στην όμορφη Λεμεσό.

 

Eυχαριστώ θερμά τους προσκεκλημένους ομιλητές, τον χορηγό μας που με την οικονομική του συμβολή κάνει και πάλι πραγματικότητα το Συνέδριό μας και όλους εσάς που με την παρουσία σας επισφραγίζετε την επιτυχία μας και μας στέλνετε το μήνυμα να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Χριστίνα Καραολή
Πρόεδρος ΕΠΙΚ

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Απρίλιος 21, 2018 @ 2:00 μμ
Τέλος:
Απρίλιος 22, 2018 @ 2:00 μμ
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

St. Raphael Beach Hotel & Resort
502 Amathountos Avenue
Limassol, Limassol 4520 Cyprus
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
+357 25 834200
View Χώρος Διεξαγωγής Website

Διοργανωτής

Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής Κύπρου