Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

20ο Παγκύπριο Παιδιατρικό Συνέδριο

Νοε 18, 2017 - Νοε 19, 2017

Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, διοργανώνει το 20ο Παγκύπριο Παιδιατρικό Συνέδριο στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία. Είκοσι χρόνια μετά από την πρώτη της επιστημονική διοργάνωση, η Παιδιατρική Εταιρεία προσδοκεί με το φετινό συνέδριο, να προσελκύσει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των Παιδιάτρων αλλά και Ιατρών ποικίλων ειδικοτήτων, νοσηλευτών και άλλων επαγγελματιών υγείας συνεισφέροντας ουσιαστικά στην διάδοση των τελευταίων επιστημονικών δεδομένων σε θέματα σχετικά με την Παιδιατρική ειδικότητα.

Οι ομιλητές που προσκλήθηκαν να συμμετέχουν στο συνέδριο, θα αναπτύξουν θέματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πρακτικού και επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Στα  πλαίσια του Πανηγυρικού, φετινού Συνεδρίου, η Παιδιατρική Εταιρεία ανοίγει τις πόρτες της διοργάνωσης στο ευρύ κοινό με στόχο την έγκυρη ενημέρωση, τη διάδοση της επιστημονικής γνώσης και την εποικοδομητική συζήτηση. Στη συνεδρία με θέμα το Αντιεμβολιαστικό Κίνημα, που απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα τους γονείς καθώς και τους επαγγελματίες υγείας, θα συζητηθούν οι προεκτάσεις, τα επιστημονικά δεδομένα, η αλήθειες και οι μύθοι γύρω από τα εμβόλια, τα δεδομένα σχετικά με το εμβόλιο ΜMR και τον αυτισμό, και θα παρουσιαστεί η ιστορία των εμβολίων. Οι ομιλίες θα παρουσιαστούν το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 από τις 11:30-13:30, στην αίθουσα Ζήνων Κιτιεύς στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ανοικτής για το κοινό Συνεδρίας είναι :

  • Εμβόλια – Ευλογία ή κατάρα: Μιχάλης Ιασονίδης
  • MMR και Αυτισμός – Τι λένε τα Επιστημονικά Δεδομένα: Αλέξανδρος Ηρακλείδης
  • Ταξίδι στην Ιστορία των Εμβολίων:  Χρίστος Πέτρου

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Νοε 18, 2017
Τέλος:
Νοε 19, 2017

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία

Διοργανωτής

Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου
Email:
info@child.org.cy